längst upp i näringskedjan

När man pratar med någon och får en riktigt stark känsla av att personen ljuger, då är det så surt när personen förnekar och förnekar och tar illa upp av anklagelsen. Det är riktigt jävla asnajs när man senare får reda på att det var en lögn och kan trycka det i ansiktet på ljugisen. Jag känner mig iallafall som en synsk Einstein som är kung över hela världen när det händer mig. njuter

Berlin, ich frohe mich

Jag bokar resa till Berlin med en fin vän, placerar den veckan mellan Norge och Spanien. Jag mår bra!!! Snart ska jag ut och äta lunch med mamma med fler. Gratis lunch är bäst lunch. DEt är fredag och jag har tjänat massa pengar den här veckan! Jag fått väldigt mycket gjort och nästan läst ut två böcker. Fått en lite modernare reservmobil och solen lyser. Ikväll blir det fint och jag har snygga byxor.
 
la dolche vita

Slå mig bebis en gång till

Jag skäms för en grej som jag har gjort. Eller grej och grej, mitt beteende och mina tankebanor helt enkelt. Jag har verkligen underskattat vänner det senaste året och det är blandat glädjerus och skuldkänslor som väller över mig nu när jag vän-marathon:at och det kommer tillbaka hur najs det är att omge sig med vänner. Jag har haft lyxen att känna att en person kunde ersätta alla andra personer i mitt liv under några månader. Det var lyxigt så länge det varade för man behöver liksom inte anstränga sig så mycket för att hålla alla vännerrelationer levande om det bara gäller en. Det är det som är det fina nu när jag "är tillbaka", att dom finns kvar fast jag verkligen bajsat på dom - i mina ögon. Jag ångrar att det blev så och nu har jag lite nya perspektiv på vad vänskap är. Jag ska bli världens bästa vän igen!!!!!

Solsmak

Jag har gjort något ja inte brukar göra, jag har bokat upp mig en och en halv vecka ahead! Halva veckan har gått och jag har bockat av träffar och dagar i "annteckningar" i min Sony Ericsson. Jag tror inte jag skulle kunna ha det så här i ett år men 2 veckor är najs. Eftersom jag bara bokar upp mig med folk jag tycker om så har jag npgot att längta till VARJE DAG. Jag har blandat riktigt bra, sånna man alltid träffar och sånna man aldrig träffar är planerade varannan dag. Det som kan vara lite jobbigt med det här upplägget är att om man helt spontant känner för att inte träffa någon en dag så gnager det dåliga samvetet eftersom man inte kan boka ny träff förns två veckor senare... det är också rätt osoft i sig att ens vänner måste "boka tid" med en. Testar att ha det sådär mega strukturerat nu iallafall. Efter jobbet är det skänt att ha något att se fram emot på kvällen! Jag är trött på spontanitet, det är överskattat. Ge mig bara lite hederlig struktur för helvete

What I dodo right nu

Jag sommarjobbar! 8 timmar/dag + lunch. Det suger inte totalt för jag vet att jag kommer få pengar sen. Veckan innan sommarlovet började hade jag ångest för jobbet. Var rädd att jag skulle jobba bort hela sommaren och sen sitta där med massa pengar som jag egentligen inte har något fett att lägga på. Förra sommaren tjänade min kompis 16 000 och hade planer på systemkamera och andra dyra roliga saker. Hon tog aldrig steget att köpa dom och två mpnader senare hade hon lagt all sin lön på diverse klädesplagg, cigg, alkohol, fika, mat - ovärda grejer helt enkelt! Det tyckte jag var synd så jag vill verkligen ha en plan för mina pengar om det nu ska slitas för dom i en månad! Sen var det ju det att jag har ingen plan och därför känns det lite ovärt. MENMEN.


Jag jobbar på ett fett stort känt svenskt företag som jag inte vill skriva ut för då hittas det här på google när man googlar det. 4tlas C0pc0 (räddade situationen med stil) är det och jag har bfått jobb här bara för att min mamma jobbar här. Jag har absolut inte förtjänat det men karma is a sunny beach mot mig. Jag gör grejer som en KTH-student brukar göra, känns stabilt.

Ett mail från mig:

Bäste Statoil,

Vi har sedan 2009 ert säkerhetsdatablad angående er produkt CoolKemikalie X II som vi använder. Vi har som regel här på företaget att uppdatera våra säkerhetsdatablad och säkerhetsblad vart 3e år och stunden har nu kommit. Om ni har gjort några ändringar eller uppdateringar gällande produkten sedan 2009; vänligen skicka oss det senast uppdaterade SDB:et.


Kind regards

Amalia H**m B****e

4tlas C0pc0 Toolz AB


Vad jag tycker om

Jag tycker om att vissa människor kan kalla en "gumman" utan att det låter nedlåtande-upperclassigt, fjortis-tycker-synd-om-annan-fjortis, eller annat osoft. Det är inte många som kan det, det är lite unikt med dom som kan.

Jag tycker om Noomi Rapace, hon är så grym.


Jag tycker om känslan när huvudvärken släpper!!

Jag tycker om bruden som jag ska träffa när jag släpps ut från det här stället. räknar minturena; 80 kvar av dagens 510 arbetsminuter. Låtsas att jag har massa grejer kvar att göra på datorn men gör en blogg och dricker vatten istället. Gå tiden, gå


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0